• banner
  • banner1-1
  • banner2-2
  • banner3-1
  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional tina telepon industri jeung suku cadang pikeun leuwih ti 12 taun. pabrik urang aya di Yuyao Kota Cina.
  • saatos Service

    saatos Service

    Jaminan: jaminan tur pamaliharaan 1 taun '. Kahiji hiji taun sanggeus kiriman, urang bakal jawab pangropéa bébas lamun masalahna naon disababkeun ku kualitas sorangan.
  • IMG_8722_2018-09-28_16_49_05
  • IMG_0525

Tentang Kami

Founded in 2017, Siniwo Industries (Hong Kong) Limited is positioned in the development of manufacturing industry and expand its business by acquisitions and holdings of other outstanding companies and factories and it also pays much attention to investment and development of newly-emerging industries. Sinewo has acquired three domestic companies in China : Yuyao Xianglong Communication Industrial Co., Ltd., Ningbo Joiwo Explosion-Proof Science and Technology Co., Ltd. and Yuyao Sinewo Electronics Co., Ltd. through the form of holding and investment in 2017.

WhatsApp Online Chat !