• banner1-1
  • banner2-2
  • banner3-1
  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional tina telepon industri jeung suku cadang pikeun leuwih ti 12 taun. pabrik urang aya di Yuyao Kota Cina.
  • saatos Service

    saatos Service

    Jaminan: jaminan tur pamaliharaan 1 taun '. Kahiji hiji taun sanggeus kiriman, urang bakal jawab pangropéa bébas lamun masalahna naon disababkeun ku kualitas sorangan.
  • IMG_8722_2018-09-28_16_49_05
  • IMG_05251

Tentang Kami

  1. Yuyao Xianglong Communication Industrial Co., Ltd. was established in 2005 and mainly specialized in the production of industrial and military communication telephone handsets, cradles, keypads and related accessories.
  2. Ningbo Joiwo Explosion-Proof Science and Technology Co., Ltd. was established in 2011 and it is professional in all kinds of industrial telephones, telephone systems, waterproof telephones and jail phones with the source from Yuyao Xianglong Communication.
  3. In 2017, we registered SINIWO Industries (Hong Kong) Limited, which is positioned in the development of manufacturing industry and expand its business by acquisitions and holdings of other outstanding companies and factories and it also pays much attention to investment and development of newly-emerging industries.
WhatsApp Online Chat!